Actualitat

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix

Grup TERSA s’ha adherit a Innobaix, l’Agència d’Innovació i Coneixement, amb l’objectiu de continuar enfortint el seu compromís amb la innovació i la millora i contínua i fomentar sinergies amb altres empreses del territori.

Amb el propòsit d’impulsar la prosperitat econòmica del territori i fomentar l’emprenedoria, Innobaix, una associació sense ànim de lucre, promou el talent, el coneixement i el networking entre empreses, posant en contacte i facilitant la connexió entre companyies, startups i entitats públiques i privades de la zona. En un context en què la societat ha de fer front a reptes complexos com ara l’emergència climàtica o la transició energètica, la innovació és un element clau en tots els processos i, a més a més, el treball en equip i en xarxa esdevé indispensable per a trobar solucions eficients i efectives d’ampli abast. Per a Grup TERSA, formar part d’Innobaix serà una oportunitat per compartir coneixement i les millors pràctiques disponibles en matèria d’innovació, promoure la formació i la col·laboració entre professionals i, donar suport i intercanviar sinergies amb altres agents del teixit empresarial de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Innobaix compta amb una cinquantena d’associats de diferents sectors, entre els quals destaquen Aigües de Barcelona, la Cambra de Comerç i PIMEC, així com diferents consistoris metropolitans. A més a més, gaudeix del suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera, coneixent de ben a prop les problemàtiques de la zona, s’afavoreixen noves aliances que permeten aportar soluciones de manera més eficient, innovadora, col·laborativa i d’ampli abast segons els reptes a afrontar en cada ocasió.  

Establint vincles com aquest amb Innobaix, Grup TERSA reafirma la seva vocació de servei públic i manté el seu compromís amb la ciutadania i el seu entorn, aportant valor com una de les empreses referents del sector en la gestió de residus municipals i compromesa amb la transició energètica i el desenvolupament sostenible. Així mateix, Grup TERSA continua enfocada en la millora i la innovació contínua dels seus serveis per avançar cap a un model de gestió més eficient i sostenible.

 

  • Compartir:

Últimes

11 de març 2024

SIRESA assumeix la gestió del punt d’informació d’un equipament únic: l'Hivernacle de la Ciutadella

28 de febrer 2024

SIRESA assumeix la gestió de l’Aula Ambiental de Ciutat Vella

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques