Actualitat

Grup TERSA s'adhereix al Manifest per una Economia amb Propòsit

El passat 27 de juny, el Grup TERSA va signar el "Manifest per una Economia amb Propòsit", una iniciativa impulsada per Respon.cat, l'associació catalana per a la responsabilitat social corporativa, i les principals organitzacions empresarials del territori, com la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, Pimec i CECOT, entre d’altres.

El Manifest per una Economia amb Propòsit fa una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès en la responsabilitat de les empreses envers la societat, amb un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental.

Més de 200 empreses, incloent-hi Grup TERSA, han subscrit aquest manifest amb l’objectiu d'impulsar i promoure la gestió socialment responsable. Una aliança sense precedents a Catalunya per fomentar una economia amb un propòsit clar en benefici de la societat i el medi ambient.

Com a part d'aquest compromís, Grup TERSA es compromet, en els pròxims anys, a definir el seu propòsit com a empresa socialment responsable i a elaborar un Pla d'Acció amb impacte social, ambiental i econòmic.

Cal destacar que l'empresa ja està treballant en aquesta direcció mitjançant la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa i la implementació del Pla d’RSC, en marxa des de l’any 2021.

  • Compartir:

Últimes

07 de maig 2024

S’arxiva la causa de TERSA i es confirma el compliment normatiu de la instal·lació

06 de maig 2024

SIRESA engega la campanya de sensibilització a les platges

22 de març 2024

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix

11 de març 2024

SIRESA assumeix la gestió del punt d’informació d’un equipament únic: l'Hivernacle de la Ciutadella