Actualitat

Grup TERSA suma 4 ajuntaments metropolitans nous al seu accionariat que es podran adherir al subministrament de Barcelona Energia i proveir-se d’altres serveis energètics

Aquest any 2023, Grup TERSA, empresa especialitzada en la gestió de serveis ambientals i participada majoritàriament per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha incorporat al seu accionariat els ajuntaments metropolitans de Santa Coloma de Gramenet, el Papiol, Castellbisbal i Barberà del Vallès. D’aquesta manera, els quatre consistoris podran adherir-se al servei de Barcelona Energia per obtenir un subministrament d’energia 100% renovable per als equipaments públics de les ciutats i, a més a més, podran proveir-se d’altres serveis energètics proporcionats pel Grup TERSA. Amb el nou acord, la companyia consolida la seva aposta per la generació, la comercialització i d’altres serveis relacionats amb les energies renovables. 

Gràcies a aquests acords, Barcelona Energia sumarà 704 punts de subministraments públics, amb els 423 de Santa Coloma de Gramenet, els 42 del Papiol, els 99 que incrementa a Castellbisbal i els 140 que suma a Barberà del Vallès. La comercialitzadora pública subministrarà un total de 28,3 GWh d’energia a les quatre ciutats metropolitanes, fet que evitarà l’emissió de 4.585 tones de CO₂ gràcies a l’ús d’energia verda.

En total, ja són 9 els ajuntaments de l’àrea metropolitana de Barcelona que formen part de l’accionariat de Grup TERSA amb l’objectiu de proveir-se d’energia renovable i beneficiar-se dels serveis d’assessorament energètic de TERSA. L’any 2022 s’hi van adherir els consistoris de Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern, als quals Barcelona Energia ha proveït 30,2 GWh d’energia en 980 punts de subministrament públic.

Amb la incorporació d’aquests nous consistoris metropolitans com a accionistes, Grup TERSA reafirma la confiança rebuda per part de les administracions públiques, així com la seva vocació de servei públic vers la ciutadania i el seu compromís amb l’entorn. A més a més, la companyia consolida la seva aposta per la comercialització energètica i continua potenciant la línia de negoci relacionada amb l’oferta de serveis d’energies renovables.

  • Compartir:

Últimes

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

15 de gener 2024

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

05 de gener 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu