Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA suspèn serveis com a mesura preventiva contra la COVID-19

D’acord amb el Reial decret 463/2020, de 14 de març, i les instruccions de les administracions públiques i autoritats sanitàries, Grup TERSA suspèn a partir del dilluns 16 de març els serveis oberts al públic.

Els serveis afectats són els següents:

Punts verds de Barcelona: es tanquen les diferents instal·lacions de la ciutat i es suspèn l’activitat.

Deixalleries metropolitanes: funcionament parcial del servei. Es suspèn l’activitat a la majoria d’instal·lacions.

Deixalleries mòbils metropolitanes: es suspèn el servei.

Barcelona + Sostenible: es tanca l’equipament de la Fàbrica del Sol i es suspenen les activitats externes i dirigides al públic de la xarxa.

Ecogestió: es suspenen les activitats externes de Formació i Comunicació, i Inspecció i Control.

Oficina TMTR i Central de Reserves:  es tanca l’oficina d’atenció ciutadana presencial de la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR) i de gestió de reserves del programa de visites “Compartim un futur”.

Barcelona Energia: la comercialitzadora tanca l’oficina d’atenció a les persones usuàries presencial, però manté actiu el canal telefònic, correu electrònic i pàgina web per oferir servei amb normalitat.

Planta de Valorització Energètica: es suspenen els treballs de l’aturada de manteniment de la planta i les tasques de muntatge del sistema catalític previstes per a aquest mes de març.

Procediments de licitació: Grup TERSA suspèn tots els procediments de licitació en curs fins a nou avís, que es farà a través de la plataforma de contractació pública de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, amb la finalitat de donar servei a la ciutadania i garantir el correcte funcionament del sistema de tractament i gestió dels residus metropolitans, el Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans manté la seva activitat,  incrementant les mesures de protecció i de prevenció; així com la Planta de Valorització Energètica que manté el funcionament d’una de les tres línies de combustió.

Així mateix, la Planta d’aprofitament energètic de biogàs manté la seva activitat i també el servei de gestió d’instal·lacions fotovoltaiques, la supervisió de les quals es farà de forma remota.  

Les mesures adoptades tindran una durada de 15 dies, però s’avaluarà la seva prolongació en funció de l’evolució de la situació epidemiològica.

Amb aquestes actuacions, Grup TERSA vol contribuir a garantir la protecció i la prevenció de les persones treballadores i de la comunitat.

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019