Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

L’experiència d’Escoles + Sostenibles arriba a Corea del Sud

El passat 17 i 18 d'octubre es va celebrar a la ciutat de Dangjin (Corea del Sud) la trobada de la Xarxa Regional de L'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) d'Àsia i Pacífic, a la que va ser convidada Barcelona juntament amb Katowice (Polònia), Brussel·les (Bèlgica), Bhimeshar (Nepal) i el Centre Regional d'Expertesa de Chubu (Japó).

Al llarg d'aquests dies, l'experiència d'Escoles + Sostenibles de Barcelona va compartir auditori i taules rodones amb la d'altres ciutats coreanes com Suseong, Osan, Wonju o la mateixa Dangjin.

Els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles són signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, document de referència a la ciutat des de la implantació de l'Agenda 21 Local. A través del desplegament de recursos que ofereix la xarxa, els signants del Compromís col·laboren en estendre i consolidar els ODS a la ciutat de Barcelona. L'intercanvi de bones pràctiques a nivell internacional contribueix a densificar la xarxa d'idees, perspectives i solucions contra els reptes socioambientals que tenim al davant.

El fet que Barcelona hagi estat escollida com a ciutat convidada educadora, activa i innovadora, ens encoratja a seguir treballant per un futur més sostenible.

  • Compartir:

Últimes

22 de gener 2020

SIRESA i SEMESA renoven les certificacions ISO 9001 i 14001, OHSAS i EMAS

17 de gener 2020

Grup TERSA recull 160 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

16 de gener 2020

La ciutat de Barcelona declara l’emergència climàtica

10 de gener 2020

Barcelona Energia celebra el seu primer any oferint servei a la ciutadania