Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

L’experiència d’Escoles + Sostenibles arriba a Corea del Sud

El passat 17 i 18 d'octubre es va celebrar a la ciutat de Dangjin (Corea del Sud) la trobada de la Xarxa Regional de L'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) d'Àsia i Pacífic, a la que va ser convidada Barcelona juntament amb Katowice (Polònia), Brussel·les (Bèlgica), Bhimeshar (Nepal) i el Centre Regional d'Expertesa de Chubu (Japó).

Al llarg d'aquests dies, l'experiència d'Escoles + Sostenibles de Barcelona va compartir auditori i taules rodones amb la d'altres ciutats coreanes com Suseong, Osan, Wonju o la mateixa Dangjin.

Els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles són signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, document de referència a la ciutat des de la implantació de l'Agenda 21 Local. A través del desplegament de recursos que ofereix la xarxa, els signants del Compromís col·laboren en estendre i consolidar els ODS a la ciutat de Barcelona. L'intercanvi de bones pràctiques a nivell internacional contribueix a densificar la xarxa d'idees, perspectives i solucions contra els reptes socioambientals que tenim al davant.

El fet que Barcelona hagi estat escollida com a ciutat convidada educadora, activa i innovadora, ens encoratja a seguir treballant per un futur més sostenible.

  • Compartir:

Últimes

27 de març 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 de març 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?

17 de març 2020

Grup TERSA suspèn serveis com a mesura preventiva contra la COVID-19

16 de març 2020

Teletreball: mesures de seguretat