Actualitat

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

La campanya anual sobre la reducció del soroll per oci nocturn, coordinada per SIRESA, va finalitzar amb èxit el passat mes de desembre. Enguany, la iniciativa ha experimentat un canvi substancial en la seva temporalitat, estenent-se des de l'1 de juny fins al 9 de desembre de 2023.

Motivat per l'increment del soroll durant diferents èpoques de l'any, l'Ajuntament de Barcelona va sol·licitar aquesta ampliació, prolongant la campanya més enllà dels mesos d'estiu. Durant els mesos d'octubre a desembre, l'acció es va centrar en les zones més afectades acústicament, incloent-hi els districtes de Sant Martí, Ciutat Vella, l’Eixample, Sants–Montjuïc, Gràcia i Sarrià–Sant Gervasi.

Amb un equip format per 40 informadors i informadores i 4 persones coordinadores, s’ha informat gairebé a 90.000 persones. Aquesta iniciativa ha contribuït a conscienciar la població sobre la importància de reduir el soroll derivat de l'oci nocturn i fomentar un entorn més sostenible i harmoniós per a la ciutadania de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

05 de gener 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu

22 de desembre 2023

Nou Consell d’Administració a TERSA, SEMESA i SIRESA