Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

LA PLACA FOTOVOLTAICA DE LA PÈRGOLA DEL FÒRUM MILLORA LA SEVA TECNOLOGIA

El passat mes de juny es va portar a terme una intervenció d’adequació i millora de les caixes de proteccions de corrent contínua de la Pèrgola fotovoltaica del Fòrum.

En concret, l’acció ha consistit en la retirada, subministrament i instal·lació de 12 noves caixes de paral·lels de protecció de corrent continu, ubicades al camp fotovoltaic. Aquesta mesura té com a objectiu optimitzar el rendiment de la instal·lació durant les tasques de manteniment, ja que permetrà l’aturada només d’una sèrie determinada de panells fotovoltaics i no de mig camp fotovoltaic, com fins al moment.

La Pèrgola del Fòrum es va posar en marxa l’any 2004  en el marc de la celebració a Barcelona del Fòrum Universal de les Cultures. La instal·lació, explotada per TERSA, consta de 2.686 mòduls i genera una energia estimada de 550.894 kWh. Es calcula que gràcies a aquesta instal·lació es registra un estalvi anual de CO2  de 215,92 t (mix elèctric peninsular 2017).

Les tasques de millora executades s’engloben dins l’estratègia del Grup TERSA per seguir avançant en l’àmbit de la innovació i la optimització contínua de les seves instal·lacions.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris