Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

La Planta de Valorització Energètica es suma a l’Open House Barcelona

La instal·lació obrirà les portes al públic el dissabte 26 d’octubre

El 48h Open House Barcelona és un festival d’arquitectura que té com a objectiu divulgar el patrimoni arquitectònic de Barcelona, de ciutats de l’àrea metropolitana i del Maresme. Durant aquest cap de setmana, el 26 i 27 d’octubre, més de 200 edificis, sovint inaccessibles per a la ciutadania, obriran les seves portes de forma gratuïta.

Un any més, Grup TERSA es suma a la iniciativa i la Planta de Valorització Energètica, situada a Sant Adrià de Besòs, es podrà visitar el dissabte 26 d’octubre d’ 11 a 14 h. La visita, de tipus guiada, permetrà conèixer el funcionament de la Planta Integral de Valorització de Residus que agrupa dues instal·lacions: la Planta de tractament mecànic – biològic, que separa els materials recuperables i la matèria orgànica, de la qual es produeix biogàs; i la Planta de Valorització Energètica, gestionada per TERSA, que minimitza el volum dels residus que no s’han pogut recuperar mitjançant la seva combustió i aprofita l'energia que genera aquest procés per produir vapor i electricitat.

Per a més informació:

https://www.48hopenhousebarcelona.org/edifici/planta-integral-de-valoritzacio-de-residus/

  • Compartir:

Últimes

22 de gener 2020

SIRESA i SEMESA renoven les certificacions ISO 9001 i 14001, OHSAS i EMAS

17 de gener 2020

Grup TERSA recull 160 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

16 de gener 2020

La ciutat de Barcelona declara l’emergència climàtica

10 de gener 2020

Barcelona Energia celebra el seu primer any oferint servei a la ciutadania