Actualitat

LA SOSTENIBILITAT QUOTIDIANA I EL TERRITORI PROTAGONITZEN LA SETENA EDICIÓ DEL FEM XARXING

El divendres 19 d'octubre es va celebrar la setena edició del Fem Xarxing, la jornada de networking entre membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. L’edició d’enguany ha girat entorn a la idea de Fer Plaça, en referència als mercats, als espais quotidians i de barri, en un escenari immillorable com és el mercat històric del Born.

L’acte ha registrat una assistència de prop d’un centenar de persones, representants d'algunes de les més de 1.000 empreses, associacions, comerços, entitats i centres educatius que formen part de la xarxa B+S. La jornada ha permès establir relacions entre aquests membres, compartir idees i exposar projectes per fer sorgir sinergies i possibles col·laboracions.

La sostenibilitat quotidiana ha estat un dels temes protagonistes de l’acte, en el qual els membres de la xarxa han intercanviat coneixements i idees sobre com ser més sostenible i fomentar petits gestos, com ara comprar a granel o reduir el consum de carn.

La sostenibilitat tractada per territoris també ha estat un dels eixos destacats de la jornada. Durant l’acte, l’Ajuntament de Barcelonaha presentat el programa Barris + Sostenibles, una aposta per estendre la cultura de sostenibilitat i aconseguir un veïnat informat, conscient i capaç d’actuar de forma individual i col·lectiva en la transformació dels barris de la ciutat. Seguint aquest eix, les entitats presents, agrupades per territoris, han pogut conèixer-se i compartir iniciatives.

Per tancar la setena edició d’aquest Fem Xarxing, i seguint la idea de fer plaça, s’ha realitzat un mercat a l’estil marketplace en el qual més de 20 entitats han presentat els seus projectes.

Un any més, el Fem Xarxing ha estat marcat per una gran participació i moltes idees i nous projectes per seguir tirant endavant, sempre amb la filosofia de fer xarxa estenent la cultura de sostenibilitat.

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu