Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

La xarxa Barcelona + Sostenible actua amb resiliència i solidaritat

En temps difícils és quan demostra com n’és d’imprescindible que la resiliència, la solidaritat i la cooperació siguin els pilars fonamentals de la nostra societat. És per això que s'han d'aprofitar els contextos de col·laboració per a poder teixir fortes aliances que ens permetin fer comunitat i tenir cura de les persones més vulnerables, que, igual que amb la crisi climàtica, són les que més pateixen els efectes de les situacions de risc. 

La xarxa Barcelona + Sostenible vol ser un espai d’impuls de projectes i iniciatives alineades amb aquests objectius. Així doncs, les organitzacions que en formen part no s’han quedat de braços plegats i, davant aquesta nova situació, estan duent a terme activitats de suport mutu i de recolzament a les persones que n'estan patint les pitjors conseqüències. Així doncs, volem fer visible la resposta de la xarxa B+S i compartir les propostes, necessitats, solucions i oportunitats que són la clau per afrontar aquests nous desafiaments. A continuació trobareu aquest espai que en recull algunes així com recursos i consells per al confinament.

A continuació trobareu algunes de les iniciatives de les organitzacions de la xarxa B+S així com consells i altres recursos per a poder passar la quarantena de la millor manera possible.

 

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris