Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

La xarxa Barcelona + Sostenible actua amb resiliència i solidaritat

En temps difícils és quan demostra com n’és d’imprescindible que la resiliència, la solidaritat i la cooperació siguin els pilars fonamentals de la nostra societat. És per això que s'han d'aprofitar els contextos de col·laboració per a poder teixir fortes aliances que ens permetin fer comunitat i tenir cura de les persones més vulnerables, que, igual que amb la crisi climàtica, són les que més pateixen els efectes de les situacions de risc. 

La xarxa Barcelona + Sostenible vol ser un espai d’impuls de projectes i iniciatives alineades amb aquests objectius. Així doncs, les organitzacions que en formen part no s’han quedat de braços plegats i, davant aquesta nova situació, estan duent a terme activitats de suport mutu i de recolzament a les persones que n'estan patint les pitjors conseqüències. Així doncs, volem fer visible la resposta de la xarxa B+S i compartir les propostes, necessitats, solucions i oportunitats que són la clau per afrontar aquests nous desafiaments. A continuació trobareu aquest espai que en recull algunes així com recursos i consells per al confinament.

A continuació trobareu algunes de les iniciatives de les organitzacions de la xarxa B+S així com consells i altres recursos per a poder passar la quarantena de la millor manera possible.

 

  • Compartir:

Últimes

21 d’octubre 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

19 d’octubre 2020

Nou punt verd de barri a Sants

01 d’octubre 2020

Barcelona + Sostenible publica el seu catàleg de recursos i serveis

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA