Actualitat

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

Durant el mes de març, La Fàbrica del Sol s’ha sumat al quasi centenar d’equipaments públics i centres educatius d’arreu de Catalunya que han participat en la 7a edició de la Marató de l’Emergència Climàtica.

Aquesta campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia té per objectiu principal visibilitzar les bones pràctiques en clau de consum responsable, on es presenten un seguit d’accions individuals i col·lectives que permeten reduir el consum i assolir un estalvi econòmic i d’emissions.

Cada setmana del mes de març s’han pres mesures per reduir el consum d’aigua i electricitat, i també s’ha treballat al voltant de temàtiques específiques com l’enllumenat, els aparells elèctrics, la climatització, el consum d’aigua, les emissions i la mobilitat.

Amb aquesta iniciativa s’han estalviat un total de 196 kWh d’electricitat, 7 m3 d’aigua i 66 kg de CO2. Amb l’estalvi econòmic aconseguit durant el mes es desenvoluparan projectes de lluita contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica.

La Fàbrica del Sol ha compartit cada setmana un parell de preguntes/reptes per investigar i reflexionar sobre la temàtica proposada. Aquestes preguntes s’han penjat en forma de pòster cada tres dies per tot l’edifici i s’han respost a través d’enganxar-ne pòstits anònims al voltant, tot creant un “núvol” de coneixement comú.

 

  • Compartir:

Últimes

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 de juliol 2022

Bones idees per canviar el món 2021

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient