Actualitat

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

Durant el mes de març, La Fàbrica del Sol s’ha sumat al quasi centenar d’equipaments públics i centres educatius d’arreu de Catalunya que han participat en la 7a edició de la Marató de l’Emergència Climàtica.

Aquesta campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia té per objectiu principal visibilitzar les bones pràctiques en clau de consum responsable, on es presenten un seguit d’accions individuals i col·lectives que permeten reduir el consum i assolir un estalvi econòmic i d’emissions.

Cada setmana del mes de març s’han pres mesures per reduir el consum d’aigua i electricitat, i també s’ha treballat al voltant de temàtiques específiques com l’enllumenat, els aparells elèctrics, la climatització, el consum d’aigua, les emissions i la mobilitat.

Amb aquesta iniciativa s’han estalviat un total de 196 kWh d’electricitat, 7 m3 d’aigua i 66 kg de CO2. Amb l’estalvi econòmic aconseguit durant el mes es desenvoluparan projectes de lluita contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica.

La Fàbrica del Sol ha compartit cada setmana un parell de preguntes/reptes per investigar i reflexionar sobre la temàtica proposada. Aquestes preguntes s’han penjat en forma de pòster cada tres dies per tot l’edifici i s’han respost a través d’enganxar-ne pòstits anònims al voltant, tot creant un “núvol” de coneixement comú.

 

  • Compartir:

Últimes

13 de setembre 2023

Grup TERSA amplia la flota de vehicles elèctrics

12 de setembre 2023

Grup TERSA s‘uneix al Clúster de Bioenergia de Catalunya

28 de juliol 2023

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

18 de juliol 2023

Barcelona Energia torna a il·luminar els escenaris del Festival Grec amb energia renovable