Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT 2017 DEL GRUP TERSA

Com a instrument de transparència, la Memòria de Sostenibilitat 2017 presenta un detall exhaustiu de l’activitat de les tres empreses que formen part del Grup, TERSA, SEMESA i SIRESA, així com les actuacions portades a terme en el marc del Pla Estratègic i del seu compromís ambiental i socioeconòmic.

En resum, durant l’any 2017 s’han posat en marxa diferents projectes amb l’objectiu de seguir avançant en l’àmbit de la sostenibilitat i la innovació, valors que fonamenten i impulsen l’estratègia del Grup TERSA. En aquest sentit, cal destacar la definició de projectes com la implementació del sistema catalític per a la reducció d’òxids de nitrogen a la Planta de Valorització Energètica, i la coberta fotovoltaica per a l’autoconsum de les plantes d’envasos i voluminosos del Centre de Tractament de Residus Municipals. Així mateix, TERSA ha obtingut el registre EMAS de gestió ambiental, que se suma així al mateix registre obtingut prèviament per SIRESA i SEMESA.

Grup TERSA publica la Memòria de Sostenibilitat de forma anual d’acord amb l’estàndard de Global Reporting Initiative (GRI), la institució internacional de referència en l’establiment de criteris per a la redacció de memòries de sostenibilitat.

Podeu consultar tota la informació de l’exercici 2017 en l’enllaç següent:

http://www.tersa.cat/ca/mem%C3%B2ria-de-sostenibilitat-2017_115774.pdf

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris