Actualitat

Nova ampliació de l’accionariat de TERSA: s’incorporen quatre ajuntaments metropolitans

Els ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i El Papiol s’han incorporat a l’accionariat de TERSA per adherir-se així al servei de Barcelona Energia i gaudir del subministrament d’energia 100 % renovable per als equipaments públics de les ciutats, així com contractar altres serveis energètics.

Aquesta nova adhesió representarà més de 6.700 punts de subministrament públics, i un estalvi econòmic en la partida d’energia d’aquests consistoris d’entre un 2 % i un 3 %.

Per a Eloi Badia, vicepresident d’Ecologia de l’AMB, “aquests nous acords reflecteixen el bon camí iniciat per Barcelona Energia fa prop de quatre anys i la seva consolidació com l’elèctrica pública més important de l’Estat. A més, reforcen l’objectiu de la companyia, basat en el compromís amb la transició energètica per aconseguir un model més transparent, just i renovable”.

Amb aquesta nova ampliació d’accionariat, després de la incorporació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el de Sant Boi de Llobregat el mes d’octubre, Grup TERSA consolida la seva aposta per la generació, comercialització i altres serveis relacionats amb les energies renovables, amb vocació de servei públic per a les administracions i la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

03 de juny 2024

Barcelona Energia obté un 9,15 en l’enquesta de satisfacció de les persones usuàries

07 de maig 2024

S’arxiva la causa de TERSA i es confirma el compliment normatiu de la instal·lació

06 de maig 2024

SIRESA engega la campanya de sensibilització a les platges

22 de març 2024

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix