Actualitat

Nova ampliació de l’accionariat de TERSA: s’incorporen quatre ajuntaments metropolitans

Els ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i El Papiol s’han incorporat a l’accionariat de TERSA per adherir-se així al servei de Barcelona Energia i gaudir del subministrament d’energia 100 % renovable per als equipaments públics de les ciutats, així com contractar altres serveis energètics.

Aquesta nova adhesió representarà més de 6.700 punts de subministrament públics, i un estalvi econòmic en la partida d’energia d’aquests consistoris d’entre un 2 % i un 3 %.

Per a Eloi Badia, vicepresident d’Ecologia de l’AMB, “aquests nous acords reflecteixen el bon camí iniciat per Barcelona Energia fa prop de quatre anys i la seva consolidació com l’elèctrica pública més important de l’Estat. A més, reforcen l’objectiu de la companyia, basat en el compromís amb la transició energètica per aconseguir un model més transparent, just i renovable”.

Amb aquesta nova ampliació d’accionariat, després de la incorporació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el de Sant Boi de Llobregat el mes d’octubre, Grup TERSA consolida la seva aposta per la generació, comercialització i altres serveis relacionats amb les energies renovables, amb vocació de servei públic per a les administracions i la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

15 de març 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

10 de març 2023

Grup TERSA renova la certificació EMAS

08 de març 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 de març 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona