Actualitat

SIRESA assumeix la gestió del programa Barris + Sostenibles

El passat 11 de juliol, SIRESA va assumir la gestió del programa Barris + Sostenibles per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. El servei té com a objectiu fer arribar la cultura de sostenibilitat a tots els districtes i barris de la ciutat de Barcelona.

L’equip de Barris + Sostenibles, format per 10 persones, coordina la secretaria tècnica de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), que actualment compta amb 16 equipaments ambientals en 8 districtes.

A més, des del programa s’impulsen accions ciutadanes i activitats en el marc d’esdeveniments de sostenibilitat de la ciutat i es donen a conèixer instal·lacions relacionades amb la sostenibilitat, o bé equipaments amb mesures i solucions sostenibles.

Per exemple, entre aquestes iniciatives destaquen el cicle d’activitats i accions cíviques del pla de manteniment Cuidem Barcelona i el programa d’activitats per promoure la sostenibilitat en l’espai de la Clariana del Parc de les Glòries.

Barris + Sostenibles se suma així als equips de les secretaries d’Escoles + Sostenibles i Barcelona + Sostenible per fer arribar la sostenibilitat a la ciutadania a través dels equipaments ambientals de la ciutat.

  • Compartir:

Últimes

15 de març 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

10 de març 2023

Grup TERSA renova la certificació EMAS

08 de març 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 de març 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona