Actualitat

SIRESA assumeix la gestió del programa Barris + Sostenibles

El passat 11 de juliol, SIRESA va assumir la gestió del programa Barris + Sostenibles per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. El servei té com a objectiu fer arribar la cultura de sostenibilitat a tots els districtes i barris de la ciutat de Barcelona.

L’equip de Barris + Sostenibles, format per 10 persones, coordina la secretaria tècnica de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), que actualment compta amb 16 equipaments ambientals en 8 districtes.

A més, des del programa s’impulsen accions ciutadanes i activitats en el marc d’esdeveniments de sostenibilitat de la ciutat i es donen a conèixer instal·lacions relacionades amb la sostenibilitat, o bé equipaments amb mesures i solucions sostenibles.

Per exemple, entre aquestes iniciatives destaquen el cicle d’activitats i accions cíviques del pla de manteniment Cuidem Barcelona i el programa d’activitats per promoure la sostenibilitat en l’espai de la Clariana del Parc de les Glòries.

Barris + Sostenibles se suma així als equips de les secretaries d’Escoles + Sostenibles i Barcelona + Sostenible per fer arribar la sostenibilitat a la ciutadania a través dels equipaments ambientals de la ciutat.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles