Actualitat

SIRESA assumeix la gestió del programa Barris + Sostenibles

El passat 11 de juliol, SIRESA va assumir la gestió del programa Barris + Sostenibles per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. El servei té com a objectiu fer arribar la cultura de sostenibilitat a tots els districtes i barris de la ciutat de Barcelona.

L’equip de Barris + Sostenibles, format per 10 persones, coordina la secretaria tècnica de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), que actualment compta amb 16 equipaments ambientals en 8 districtes.

A més, des del programa s’impulsen accions ciutadanes i activitats en el marc d’esdeveniments de sostenibilitat de la ciutat i es donen a conèixer instal·lacions relacionades amb la sostenibilitat, o bé equipaments amb mesures i solucions sostenibles.

Per exemple, entre aquestes iniciatives destaquen el cicle d’activitats i accions cíviques del pla de manteniment Cuidem Barcelona i el programa d’activitats per promoure la sostenibilitat en l’espai de la Clariana del Parc de les Glòries.

Barris + Sostenibles se suma així als equips de les secretaries d’Escoles + Sostenibles i Barcelona + Sostenible per fer arribar la sostenibilitat a la ciutadania a través dels equipaments ambientals de la ciutat.

  • Compartir:

Últimes

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

15 de gener 2024

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

05 de gener 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu