Actualitat

SIRESA posa en marxa la campanya de reducció del soroll de l’oci nocturn

La campanya, sol·licitada per l’Ajuntament de Barcelona, farà una tasca informativa i de sensibilització a la ciutadania, turistes i establiments, des del 6 de juny fins al 21 de desembre.

Un any més, l’Ajuntament de Barcelona ha sol·licitat a SIRESA la posada en marxa de la campanya de reducció del soroll de l’oci nocturn a la ciutat. Aquesta campanya, que va començar el passat 6 de juny i s’allargarà fins al mes de desembre, la porta a terme l’Àrea d’Inspecció i Formació Ambiental de SIRESA.

Disposa d'un equip de 40 informadors/es, 4 coordinadors/es i 1 persona de suport que faran una tasca informativa i de sensibilització, amb l’objectiu de reduir el soroll causat per l’activitat d’oci. A partir de l’1 d’octubre, passaran a ser 26 informadors/es, 3 coordinadors/es i 1 persona de suport, que centraran les actuacions en aquells punts amb major afectació acústica.

Com treballen els equips

Les persones informadores treballen en horari de nit i s’adrecen a la ciutadania i turistes presents al carrer per sensibilitzar-los sobre la importància de reduir el soroll derivat de l'oci nocturn i contribuir així a un entorn més sostenible i amable. Al mateix temps, s’informa els establiments d’oci i se’ls anima a contribuir a la reducció d’aquest soroll conscienciant la seva clientela.

  • Compartir:

Últimes

28 de juny 2024

Barcelona Energia creix a l’àrea metropolitana i registra un augment del 12% en el subministrament d’energia verda

18 de juny 2024

El Grup TERSA forma part del jurat dels Premis Futur Cambra Barcelonès Nord 2024

03 de juny 2024

Barcelona Energia obté un 9,15 en l’enquesta de satisfacció de les persones usuàries

07 de maig 2024

S’arxiva la causa de TERSA i es confirma el compliment normatiu de la instal·lació