Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica (PVE), situada a Sant Adrià de Besòs.

L’actuació, l’objectiu de la qual és assegurar el bon funcionament de les instal·lacions i introduir noves tecnologies que millorin la seva efectivitat i eficiència, es donarà per acabada de forma total a principis d’agost amb l’arrencada final de totes les línies de combustió que s’ha fet de forma progressiva.

L'aturada tècnica i programada de la PVE, que habitualment TERSA realitza de forma anual, ha permès executar treballs de caràcter preventiu i correctiu que només poden efectuar-se quan la planta no està en funcionament. Aquesta aturada estava prevista inicialment per al mes de març, però el calendari d’actuació s’ha vist condicionat per les mesures de contenció de la Covid-19. 

Durant l'aturada, s’ha revisat i reparat el material refractari i els tubs de caldera, s’ha verificat el sistema de vàlvules i de combustió, s’han analitzat els cremadors, bufadors i les instal·lacions de rentat de gasos, entre altres actuacions.

L'aturada de manteniment, que ha suposat una inversió aproximada de 3 milions d’euros, s’ha dut a terme sota totes les mesures de seguretat i prevenció establertes per les autoritats.

D’aquesta forma, el Grup TERSA segueix amb el seu compromís de millora continua, revisant tots els seus processos i optimitzant-los amb la implantació de les últimes tecnologies.

  • Compartir:

Últimes

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA

18 de setembre 2020

Miguel Ángel Clavero deixa la gerència del Grup TERSA per jubilació

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos