Actualitat

Èxit de participació en la quarta assemblea de Barcelona Energia amb focus en l’autoconsum

Com cada any, la comissió permanent de Barcelona Energia, un grup de treball conformat per usuaris i usuàries de Barcelona Energia, ha convocat la seva assemblea anual per reunir totes les persones usuàries de la companyia i fer balanç de l’any anterior, així com per votar sobre les noves propostes que es plantejaran a la companyia durant el 2022-2023.

L’assemblea va comptar també amb l’assistència del director de Barcelona Energia, que va fer una presentació detallada dels resultats de la companyia en el darrer any i de l’estat dels diferents projectes que està portant a terme per als propers mesos. 

A més a més, per petició expressa de la comissió permanent, també es va organitzar una xerrada informativa sobre el procés per avaluar la idoneïtat d’instal·lar plaques fotovoltaiques al terrat propi. Aquesta xerrada va generar un gran interès entre els assistents pel focus en l’energia solar fotovoltaica i l’autoconsum.

L’assemblea va finalitzar amb la votació i aprovació de les sis propostes que es plantejaran a Barcelona Energia per a l’any següent.

Per llegir l’acta de la reunió i descarregar la presentació de resultats que es va compartir, podeu seguir aquest enllaç a la plataforma Decidim.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles