Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

BARCELONA ENERGIA COMENÇA A SUBMINISTRAR ELECTRICITAT A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Ahir dia 1 de juliol, Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana, va començar a subministrar energia verda i local a edificis i equipaments de l'Ajuntament de Barcelona. La comercialitzadora donarà servei progressivament a 3.908 punts de tot l’Ajuntament i 19 organismes i entitats del grup d’empreses municipals.

Així mateix,  l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ja ha iniciat els tràmits perquè la comercialitzadora també pugui subministrar electricitat als equipaments metropolitans. Per últim, està previst que el gener del 2019 s’obri el servei a la ciutadania, a un total de 20.000 habitatges.

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica 100% pública més gran de l’Estat i oferirà energia verda i el màxim de pròxima. El seu objectiu és contribuir a la transició del model energètic sostenible potenciant l’autoconsum, l’eficiència i l’estalvi energètic, l’energia 100% verda i la generació de proximitat.

La formalització del subministrament de l’energia elèctrica pública s’ha fet a través d’un encàrrec de gestió per part de l’Ajuntament de Barcelona i organismes dependents a TERSA amb una durada prevista des del 1/07/18 fins el 30/06/19, prorrogable 12 mesos més.

D’altra banda, des del mes de febrer, Barcelona Energia ja representa en el mercat elèctric tota l’energia verda que gestiona i explota TERSA, uns 200 GWh/any, que corresponen a l’energia generada a la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs, al Dipòsit de biogàs de la Vall d’en Joan, al Garraf, i a les més de 40 instal·lacions fotovoltaiques municipals de Barcelona.

D'aquesta manera, la comercialització d'energia verda esdevé una nova línia de negoci rellevant pel Grup TERSA, en consonància amb els seus valors: sostenibilitat, innovació i transparència.

 www.barcelonaenergia.cat

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris