Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

BILBAO ACOLLIRÀ LA NOVENA EDICIÓ DEL CONGRÉS CEWEP DURANT ELS DIES 20 I 21 DE SETEMBRE

La Confederació Europea de Plantes de Valorització Energètica (CEWEP) celebrarà la novena edició del seu Congrés i Assemblea General a Bilbao el proper 20 i 21 de setembre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Espanyola d’Empreses de Valorització Energètica (AEVERSU) i la planta de Zabalgarbi, situada a Bilbao.

Sota el lema “Making Circular Economy Happen”, economia circular i valorització energètica centraran el debat del Congrés, en el qual participaran més de 200 professionals i experts europeus, així com destacats representants de la Comissió Europea. L’acte esdevindrà un espai de debat i anàlisi sobre el sector on es donaran conèixer les últimes novetats tecnològiques i legislatives en l’àmbit de la gestió de residus.

Durant les jornades, els participants tindran l’oportunitat de visitar la planta de valorització energètica de Zabalgarbi, que està emplaçada a Bilbao i és una de les 11 instal·lacions adherides a AEVERSU, juntament amb la Planta de Valorització Energètica de TERSA.

CEWEP és l’associació europea que representa a més de 400 plantes de valorització energètica de 22 països. Els membres de CEWEP estan compromesos amb els alts estàndards mediambientals, l’assoliment de nivells baixos d’emissions i la producció d’energia a partir de residus no reciclables.

Foto: Vista aèria de la planta de Zabalgarbi

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris