Actualitat

BILBAO ACOLLIRÀ LA NOVENA EDICIÓ DEL CONGRÉS CEWEP DURANT ELS DIES 20 I 21 DE SETEMBRE

La Confederació Europea de Plantes de Valorització Energètica (CEWEP) celebrarà la novena edició del seu Congrés i Assemblea General a Bilbao el proper 20 i 21 de setembre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Espanyola d’Empreses de Valorització Energètica (AEVERSU) i la planta de Zabalgarbi, situada a Bilbao.

Sota el lema “Making Circular Economy Happen”, economia circular i valorització energètica centraran el debat del Congrés, en el qual participaran més de 200 professionals i experts europeus, així com destacats representants de la Comissió Europea. L’acte esdevindrà un espai de debat i anàlisi sobre el sector on es donaran conèixer les últimes novetats tecnològiques i legislatives en l’àmbit de la gestió de residus.

Durant les jornades, els participants tindran l’oportunitat de visitar la planta de valorització energètica de Zabalgarbi, que està emplaçada a Bilbao i és una de les 11 instal·lacions adherides a AEVERSU, juntament amb la Planta de Valorització Energètica de TERSA.

CEWEP és l’associació europea que representa a més de 400 plantes de valorització energètica de 22 països. Els membres de CEWEP estan compromesos amb els alts estàndards mediambientals, l’assoliment de nivells baixos d’emissions i la producció d’energia a partir de residus no reciclables.

Foto: Vista aèria de la planta de Zabalgarbi

  • Compartir:

Últimes

07 d’abril 2021

Grup TERSA renova les certificacions EMAS i ISO 9001, 14001, 45001 i 50001

25 de març 2021

TERSA realitza l’aturada tècnica anual de la Planta de Valorització Energètica per dur a terme les tasques de manteniment i millora

12 de març 2021

La primera licitació totalment electrònica del Grup TERSA ja és una realitat

11 de març 2021

Campanya de sensibilització per separar bé els residus a Ciutat Vella