Actualitat

Campanya de sensibilització de platges de SIRESA

Un equip de SIRESA, format per 22 informadors i informadores i 2 coordinadors, portaran a terme, un any més, la campanya de sensibilització ambiental, que es va iniciar el passat mes d'abril i es desplegarà fins al 30 de setembre. La iniciativa té com a objectiu informar les persones usuàries de les platges sobre aspectes ambientals i de serveis.

A més, els equips del SIP (Servei d’Informació de Platges) s’encarregaran de controlar i ordenar els usos esportius a la sorra, proporcionar informació i vetllar pel compliment del decret de les “platges sense fum”, col·laborar amb el Punt Lila de Bogatell i dur a terme rondes informatives sobre la seva existència.

La temporada començarà amb sis informadors i informadores i, a mesura que s'acosti la temporada alta, se n'hi sumaran 16 més per assolir un total de 22. Aquest augment de l'equip té com a objectiu garantir que la campanya de sensibilització sigui efectiva i arribi a un nombre més gran de persones durant la temporada alta de platges.

És important destacar que la campanya també promou la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, conscienciant les persones usuàries sobre la importància de mantenir les platges netes i respectar l'entorn natural. Barcelona s'uneix així a altres ciutats costaneres que aposten per la conscienciació ambiental i la protecció de les platges i els mars.

  • Compartir:

Últimes

13 de setembre 2023

Grup TERSA amplia la flota de vehicles elèctrics

12 de setembre 2023

Grup TERSA s‘uneix al Clúster de Bioenergia de Catalunya

28 de juliol 2023

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

18 de juliol 2023

Barcelona Energia torna a il·luminar els escenaris del Festival Grec amb energia renovable