Actualitat

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Del 19 al 27 de novembre ha tingut lloc una nova edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que aquest any s’ha centrat en els tèxtils, un producte del qual es calcula que es recicla menys de l'1 %.

A més, la producció tèxtil es situa en la quarta posició de major consum de matèries primeres i aigua, i en la cinquena en emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Per quart any consecutiu, Grup TERSA s’ha sumat a la iniciativa amb un programa d’activitats de sensibilització per fomentar la prevenció de residus amb la participació de la nostra plantilla.

Dimarts dia 22, un grup de 50 persones empleades va visitar la planta de reciclatge tèxtil de Roba Amiga, situada a Sant Esteve Sesrovires, per conèixer com es fa el tractament i reutilització del residu tèxtil recollit a través dels contenidors.

A més, Grup TERSA va celebrar un mercat d’intercanvi, on les persones treballadores han pogut intercanviar tot tipus d’objectes i estris i donar una segona vida a prop de 9 kg de residus. També hem impartit un taller de costura a màquina per aprendre a arranjar roba.

Per últim, la companyia ha iniciat una recollida solidària de joguines, i enguany també de roba, conjuntament amb Formació i Treball. Una iniciativa de gran èxit de participació i que permet ajudar persones en risc d’exclusió social.

  • Compartir:

Últimes

05 de maig 2023

Barcelona Energia manté l’excel·lent en la seva enquesta de satisfacció anual

28 d’abril 2023

Participem en el fòrum d’empreses de l’EEBE

03 d’abril 2023

341 centres educatius de la ciutat es connecten a Barcelona Energia

15 de març 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable