Actualitat

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Del 19 al 27 de novembre ha tingut lloc una nova edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que aquest any s’ha centrat en els tèxtils, un producte del qual es calcula que es recicla menys de l'1 %.

A més, la producció tèxtil es situa en la quarta posició de major consum de matèries primeres i aigua, i en la cinquena en emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Per quart any consecutiu, Grup TERSA s’ha sumat a la iniciativa amb un programa d’activitats de sensibilització per fomentar la prevenció de residus amb la participació de la nostra plantilla.

Dimarts dia 22, un grup de 50 persones empleades va visitar la planta de reciclatge tèxtil de Roba Amiga, situada a Sant Esteve Sesrovires, per conèixer com es fa el tractament i reutilització del residu tèxtil recollit a través dels contenidors.

A més, Grup TERSA va celebrar un mercat d’intercanvi, on les persones treballadores han pogut intercanviar tot tipus d’objectes i estris i donar una segona vida a prop de 9 kg de residus. També hem impartit un taller de costura a màquina per aprendre a arranjar roba.

Per últim, la companyia ha iniciat una recollida solidària de joguines, i enguany també de roba, conjuntament amb Formació i Treball. Una iniciativa de gran èxit de participació i que permet ajudar persones en risc d’exclusió social.

  • Compartir:

Últimes

07 de maig 2024

S’arxiva la causa de TERSA i es confirma el compliment normatiu de la instal·lació

06 de maig 2024

SIRESA engega la campanya de sensibilització a les platges

22 de març 2024

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix

11 de març 2024

SIRESA assumeix la gestió del punt d’informació d’un equipament únic: l'Hivernacle de la Ciutadella