Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Finalitzades les tasques de manteniment preventiu a la pèrgola del Fòrum

El passat mes de juny van finalitzar les tasques de manteniment preventiu a la pèrgola fotovoltaica del Fòrum, que anualment porta a terme l’equip de Fotovoltaiques de TERSA.

Aquest manteniment comporta una sèrie d’operacions per tal d’assegurar el correcte funcionament de la instal·lació i té en compte els elements següents:

- Mòduls fotovoltaics: es fa el tractament contra l’acció d’agents ambientals, oxidació etc... i es revisa l’estat de les plaques fotovoltaiques.

- Estructura de suport: es revisa l’estat de conservació de l’estructura i el seu sistema d’ancoratge.

- Camp fotovoltaic: es revisa el funcionament de la sèrie del camp fotovoltaic.

Les tasques de manteniment preventiu s’ha desenvolupat durant dos dies i han comptat amb l’acció de quatre operaris especialitzats en treballs en altura, tenint en compte les característiques de la instal·lació.

10 anys com a referent energètic de la ciutat

Aquest any celebrem 10 anys que TERSA va assumir l’encàrrec de gestió de l’explotació de la pèrgola fotovoltaica, un referent del litoral barceloní.

La pèrgola del Fòrum es va posar en marxa l’any 2004  en el marc de la celebració a Barcelona del Fòrum Universal de les Cultures. La instal·lació consta de 2.686 mòduls i genera una energia estimada de 550.894 kWh. Es calcula que gràcies a aquesta instal·lació es registra un estalvi anual de CO2 de 169,67 t (mix elèctric peninsular 2016).

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019