Actualitat

TERSA participa al workshop de CEWEP sobre les millors tècniques disponibles en valorització energètica

TERSA va assistir el passat dia 4 de juny al workshop organitzat per la Confederació Europea de Plantes de Valorització Energètica (CEWEP) per presentar els últims Documents de Referència Europeus sobre les Millors Tècniques Disponibles (BREF), en l’àmbit de la valorització energètica.

La jornada, celebrada a Brussel·les, ha comptat amb la participació de diverses empreses, organitzacions i plantes de valorització energètica d’arreu d’Europa, entre elles la PVE, de la mà de la directora de Gestió Ambiental del Grup TERSA, Gemma Gargallo.

L’objectiu de la trobada ha estat explicar l’últim BREF i les seves conclusions (BAT Conclusions), per tal de resoldre dubtes i compartir coneixement sobre com implementar les millor tècniques disponibles i nous requisits en àmbits com la valorització d’escòries, situacions fora de les condicions normals, control d’emissions o càlcul de l’eficiència energètica, entre d’altres. Aquestes conclusions seran la base per adequar les llicències ambientals de les plantes de valorització d’Europa i han d’estar implementades a l’estiu de 2023.

Per a Grup TERSA, ser coneixedors de les últimes tendències legislatives i l’última tecnologia disponible en el sector és part imprescindible del nostre compromís per a la innovació i millora contínua dels nostres processos.  

  • Compartir:

Últimes

02 de novembre 2021

Barcelona Energia rep un increment de consultes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

28 d’octubre 2021

Tret de sortida del projecte de millora contínua al CTRM

20 d’octubre 2021

Escoles + Sostenibles comença un nou curs amb l’alimentació sostenible com a fil conductor

01 d’octubre 2021

Actuació de millora a la Planta d’Aprofitament Energètic de Biogàs