Actualitat

TERSA participa al workshop de CEWEP sobre les millors tècniques disponibles en valorització energètica

TERSA va assistir el passat dia 4 de juny al workshop organitzat per la Confederació Europea de Plantes de Valorització Energètica (CEWEP) per presentar els últims Documents de Referència Europeus sobre les Millors Tècniques Disponibles (BREF), en l’àmbit de la valorització energètica.

La jornada, celebrada a Brussel·les, ha comptat amb la participació de diverses empreses, organitzacions i plantes de valorització energètica d’arreu d’Europa, entre elles la PVE, de la mà de la directora de Gestió Ambiental del Grup TERSA, Gemma Gargallo.

L’objectiu de la trobada ha estat explicar l’últim BREF i les seves conclusions (BAT Conclusions), per tal de resoldre dubtes i compartir coneixement sobre com implementar les millor tècniques disponibles i nous requisits en àmbits com la valorització d’escòries, situacions fora de les condicions normals, control d’emissions o càlcul de l’eficiència energètica, entre d’altres. Aquestes conclusions seran la base per adequar les llicències ambientals de les plantes de valorització d’Europa i han d’estar implementades a l’estiu de 2023.

Per a Grup TERSA, ser coneixedors de les últimes tendències legislatives i l’última tecnologia disponible en el sector és part imprescindible del nostre compromís per a la innovació i millora contínua dels nostres processos.  

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu