Actualitat

Grup TERSA amplia el seu accionariat amb la incorporació d’ajuntaments metropolitans

TERSA, empresa participada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, incorpora al seu accionariat l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el de Sant Boi de Llobregat. D’aquesta manera, els dos consistoris podran adherir-se al servei de Barcelona Energia i gaudir del subministrament d’energia 100 % renovable per als equipaments públics de les ciutats.

En els propers mesos, s’espera la incorporació a l’accionariat del Grup TERSA dels ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Esplugues de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern i Castellbisbal, que rebran també subministrament energètic de Barcelona Energia per als equipaments públics. Per a la comercialitzadora pública, això representarà un augment de 952 punts de subministrament, un 8,5 % més respecte als actuals, i un augment de la facturació d’uns 14,4 milions d’euros.

En total, ja són 18 els ajuntaments metropolitans que han mostrat interès per adherir-se a Barcelona Energia i que tenen l’objectiu de beneficiar-se de l’energia d’origen 100 % renovable, així com de l’assessorament personalitzat i l’estalvi mediambiental de la comercialitzadora pública d’energia. 

Amb aquest canvi, Grup TERSA consolida la seva aposta per la generació, comercialització i altres serveis relacionats amb les energies renovables, amb vocació de servei públic per a les administracions i la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

15 de gener 2024

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

05 de gener 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu