Actualitat

Grup TERSA amplia el seu accionariat amb la incorporació d’ajuntaments metropolitans

TERSA, empresa participada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, incorpora al seu accionariat l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el de Sant Boi de Llobregat. D’aquesta manera, els dos consistoris podran adherir-se al servei de Barcelona Energia i gaudir del subministrament d’energia 100 % renovable per als equipaments públics de les ciutats.

En els propers mesos, s’espera la incorporació a l’accionariat del Grup TERSA dels ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Esplugues de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern i Castellbisbal, que rebran també subministrament energètic de Barcelona Energia per als equipaments públics. Per a la comercialitzadora pública, això representarà un augment de 952 punts de subministrament, un 8,5 % més respecte als actuals, i un augment de la facturació d’uns 14,4 milions d’euros.

En total, ja són 18 els ajuntaments metropolitans que han mostrat interès per adherir-se a Barcelona Energia i que tenen l’objectiu de beneficiar-se de l’energia d’origen 100 % renovable, així com de l’assessorament personalitzat i l’estalvi mediambiental de la comercialitzadora pública d’energia. 

Amb aquest canvi, Grup TERSA consolida la seva aposta per la generació, comercialització i altres serveis relacionats amb les energies renovables, amb vocació de servei públic per a les administracions i la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles