Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA dona material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per abastir els centres sanitaris de la ciutat

Grup TERSA ha donat material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a l’abastiment dels centres sanitaris de la ciutat. El consistori serà l’encarregat de coordinar i gestionar l’entrega de material, segons les necessitats sanitàries de cada centre.

En concret, Grup TERSA ha donat 260 granotes de paper, 220 mascaretes i 4 solucions hidroalcohòliques per fer front a l’escassetat de material de protecció que pateixen molts centres d’atenció primària i hospitals.

Des de la companyia volem contribuir a la prevenció i protecció de la salut de la nostra comunitat i donar suport a als professionals de la sanitat que en aquest moment, més que mai, necessiten de la complicitat de la ciutadania i el teixit empresarial de la ciutat per fer front a la COVID-19.

  • Compartir:

Últimes

21 d’octubre 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

19 d’octubre 2020

Nou punt verd de barri a Sants

01 d’octubre 2020

Barcelona + Sostenible publica el seu catàleg de recursos i serveis

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA