Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA dona material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per abastir els centres sanitaris de la ciutat

Grup TERSA ha donat material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a l’abastiment dels centres sanitaris de la ciutat. El consistori serà l’encarregat de coordinar i gestionar l’entrega de material, segons les necessitats sanitàries de cada centre.

En concret, Grup TERSA ha donat 260 granotes de paper, 220 mascaretes i 4 solucions hidroalcohòliques per fer front a l’escassetat de material de protecció que pateixen molts centres d’atenció primària i hospitals.

Des de la companyia volem contribuir a la prevenció i protecció de la salut de la nostra comunitat i donar suport a als professionals de la sanitat que en aquest moment, més que mai, necessiten de la complicitat de la ciutadania i el teixit empresarial de la ciutat per fer front a la COVID-19.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris