Actualitat

Grup TERSA dona material informàtic al Casal d’Infants Besòs – La Mina

El passat 24 de febrer es va fer una nova donació de material informàtic, en aquesta ocasió, al Casal d’Infants Besòs – La Mina. Creat el 1983, el casal fa costat als infants, joves i les seves famílies durant el procés educatiu, construint espais de confiança on troben el suport continuat que necessiten.

Així poden aprofitar al màxim les oportunitats educatives i desenvolupar les seves capacitats.

La donació de material informàtic va constar de 20 ordinadors i 16 pantalles en desús. Amb aquestes eines informàtiques al casal, els ajudem a reduir la bretxa digital entre els petits, joves i les seves famílies, i alhora donem una segona vida al material que ja no s’utilitza a les oficines de Grup TERSA, evitant generar nous residus.

Aquesta acció es va dur a terme, un cop més, gràcies a la intermediació del Gabinet d’Innovació i Comunitat de la Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC) i la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, qui va transportar el material al centre, ubicat en la rambla de La Mina.

 

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles