Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

GRUP TERSA ES SUMA A LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Ahir dia 5 de juny, el Grup TERSA es va sumar a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient amb la celebració d’una acte interna dirigit a tots els empleats. La jornada, que enguany és la quarta edició, ha tingut com a objectiu donar a conèixer una activitat de la companyia relacionada amb el medi ambient.

En concret, aquest any s’ha presentat Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’electricitat, gestionada per TERSA. Durant l’acte, Iu Gallart, responsable de Comercialització, ha sigut l’encarregat d’explicar la nova línia de negoci, que el proper mes de juliol començarà a subministrar energia elèctrica d’origen 100% renovable a edificis de l’Ajuntament de Barcelona i posteriorment, el 2019, a la ciutadania.

Per últim, al finalitzar la presentació, els empleats han pogut expressar els seus dubtes en un torn obert de preguntes.

El compromís pel medi ambient és un dels valors fonamentals del Grup TERSA i de les empreses que en formen part, ja que integren la sostenibilitat ambiental de manera estratègica en la seva activitat, tant en les seves operacions com en la gestió de la pròpia organització.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris