Actualitat

Grup TERSA participa en el fòrum d’empreses de l’EEBE

El passat 16 de març de 2022, Grup TERSA va tornar a participar de manera presencial en el fòrum d’empreses de l’EEBE, al campus de la UPC de Diagonal – Besòs, després d’haver-se cancel·lat l’ edició del 2020 i d’haver-se celebrat en línea al 2021 per la situació sanitària derivada de la COVID-19.

El Fòrum d’Empreses de l’EEBE és un esdeveniment anual que té com a objectiu facilitar la relació entre l’alumnat i les empreses, a part de promoure el coneixement mutu. En aquesta sessió, a Grup TERSA hem tingut l’oportunitat de donar-nos a conèixer, presentar la nostra activitat i, a la vegada, mostrar a l’alumnat les opcions que existeixen de fer pràctiques curriculars a la nostra empresa, treballs de final de grau i màster o visites tècniques a les instal·lacions, així com les opcions en el seu sector com a futur enginyer o enginyera.

Amb aquesta participació contribuïm a bastir aliances estratègiques amb l’entorn, a la vegada que Grup TERSA identifica en les universitats i centres de recerca interessants sinèrgies de col·laboració per desenvolupar projectes d’innovació i recerca.

  • Compartir:

Últimes

30 de setembre 2022

La Planta de Valorització Energètica de TERSA renova l’autorització ambiental

14 de setembre 2022

Consulta la Memòria de Sostenibilitat del Grup TERSA

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF