Actualitat

Grup TERSA participa en el fòrum d’empreses de l’EEBE

El passat 16 de març de 2022, Grup TERSA va tornar a participar de manera presencial en el fòrum d’empreses de l’EEBE, al campus de la UPC de Diagonal – Besòs, després d’haver-se cancel·lat l’ edició del 2020 i d’haver-se celebrat en línea al 2021 per la situació sanitària derivada de la COVID-19.

El Fòrum d’Empreses de l’EEBE és un esdeveniment anual que té com a objectiu facilitar la relació entre l’alumnat i les empreses, a part de promoure el coneixement mutu. En aquesta sessió, a Grup TERSA hem tingut l’oportunitat de donar-nos a conèixer, presentar la nostra activitat i, a la vegada, mostrar a l’alumnat les opcions que existeixen de fer pràctiques curriculars a la nostra empresa, treballs de final de grau i màster o visites tècniques a les instal·lacions, així com les opcions en el seu sector com a futur enginyer o enginyera.

Amb aquesta participació contribuïm a bastir aliances estratègiques amb l’entorn, a la vegada que Grup TERSA identifica en les universitats i centres de recerca interessants sinèrgies de col·laboració per desenvolupar projectes d’innovació i recerca.

  • Compartir:

Últimes

12 de maig 2022

Participants del Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades visiten TERSA

20 d’abril 2022

Noves proteccions col·lectives a la planta de biogàs

08 d’abril 2022

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

05 d’abril 2022

Gavà, Esplugues de Llobregat, Pallejà i Cervelló se sumen per les renovables de Barcelona Energia