Actualitat

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

En consonància amb el nostre compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, Grup TERSA ha elaborat una Guia de compra i contractació responsable. L’objectiu és fomentar l’ètica i la responsabilitat social i ambiental en la gestió del dia a dia, de forma integrada i amb el compromís de totes les persones que formen part de l’organització.

La Guia ha estat elaborada per la Comissió d’RSC amb l’objectiu de ser una eina útil que ajudi tota la plantilla a l’hora de preparar procediments de compra i contractació de qualsevol tipus, establint criteris socials i ambientals, per a l’impuls d’una contractació sostenible, social, justa i que respecti els drets humans.

Entre els criteris que s’hi inclouen es troben els ambientals, com ara adquirir productes reutilitzables, ecològics, fets amb materials reciclats i/o de proximitat sempre que sigui possible; aplicar criteris que promoguin l’economia circular, l’eficiència energètica i l’estalvi d’aigua; o potenciar el transport sostenible. Entre els criteris socials, hi ha el compliment dels drets laborals i la Llei de Prevenció de Riscos Laborals; el respecte de les condicions de llibertat, igualtat i no-discriminació; o la promoció de la contractació de persones vulnerables o en situació d’exclusió social, entre d’altres.

Pots consultar la Guia en l’enllaç següent: https://www.tersa.cat/media/3215/guia-de-compra-i-contractaci%C3%B3-responsable.pdf

  • Compartir:

Últimes

13 de setembre 2023

Grup TERSA amplia la flota de vehicles elèctrics

12 de setembre 2023

Grup TERSA s‘uneix al Clúster de Bioenergia de Catalunya

28 de juliol 2023

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

18 de juliol 2023

Barcelona Energia torna a il·luminar els escenaris del Festival Grec amb energia renovable