Actualitat

Grup TERSA reconegut pel Programa Làbora i la Creu Roja com a empresa socialment responsable

Grup TERSA ha estat reconegut novament pel Programa Làbora i la Creu Roja pel seu compromís amb una ocupació de qualitat i la promoció de la igualtat d’oportunitats per a la ciutadania a través de la contractació de persones en risc d’exclusió social.

Per aquest motiu, per tercer any consecutiu, la companyia ha rebut el Segell Làbora que acredita l’empresa com una organització responsable per la seva col·laboració contínua amb el Programa Làbora, una iniciativa públicosocial liderada per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa en col·laboració amb altres entitats, que promou la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.

A més, la companyia ha estat guardonada amb el reconeixement de la Creu Roja com a empresa socialment responsable per segon any consecutiu. Aquest premi reconeix la col·laboració de la companyia en el pla d’ocupació de l’entitat del darrer any, la finalitat del qual és millorar l’ocupabilitat de les persones vulnerables del territori, apropant-les al mercat laboral i aconseguint-ne la inserció laboral i social.

  • Compartir:

Últimes

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 de gener 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

15 de gener 2024

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

05 de gener 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu