Actualitat

Grup TERSA reconegut pel Programa Làbora i la Creu Roja com a empresa socialment responsable

Grup TERSA ha estat reconegut novament pel Programa Làbora i la Creu Roja pel seu compromís amb una ocupació de qualitat i la promoció de la igualtat d’oportunitats per a la ciutadania a través de la contractació de persones en risc d’exclusió social.

Per aquest motiu, per tercer any consecutiu, la companyia ha rebut el Segell Làbora que acredita l’empresa com una organització responsable per la seva col·laboració contínua amb el Programa Làbora, una iniciativa públicosocial liderada per l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa en col·laboració amb altres entitats, que promou la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.

A més, la companyia ha estat guardonada amb el reconeixement de la Creu Roja com a empresa socialment responsable per segon any consecutiu. Aquest premi reconeix la col·laboració de la companyia en el pla d’ocupació de l’entitat del darrer any, la finalitat del qual és millorar l’ocupabilitat de les persones vulnerables del territori, apropant-les al mercat laboral i aconseguint-ne la inserció laboral i social.

  • Compartir:

Últimes

13 de setembre 2023

Grup TERSA amplia la flota de vehicles elèctrics

12 de setembre 2023

Grup TERSA s‘uneix al Clúster de Bioenergia de Catalunya

28 de juliol 2023

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

18 de juliol 2023

Barcelona Energia torna a il·luminar els escenaris del Festival Grec amb energia renovable