Actualitat

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

El Grup TERSA s’adhereix a l’associació de referència del sector fotovoltaic, la UNEF, que representa a més de 600 empreses de tota la cadena de valor: productors, instal·ladors, fabricants, consultores i empreses d’emmagatzematge.

Amb 13 delegacions territorials a Espanya, UNEF defensa i promou el sector fotovoltaic, així a més de fomentar i desenvolupar accions i esdeveniments específics del sector, i impulsa la internacionalització de les empreses.

Com a soci d’UNEF, Grup TERSA podrà participar en les reunions periòdiques i grups de treball de l’associació per tractar temes rellevants, com ara finançament, política energètica i autoconsum, així com conèixer les últimes tendències i novetats del sector.

D’aquesta manera, Grup TERSA reforça la seva aposta pel desenvolupament de la línia de negoci de generació i comercialització d’energia renovable, liderada per la Direcció de Transició Energètica, Barcelona Energia i el departament de Fotovoltaiques.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles