Actualitat

LA PLANTA D'APROFITAMENT ENERGÈTIC DE BIOGÀS RENOVA LES CERTIFICACIONS ISO 14001 I EMAS

TERSA ha renovat la certificació ISO 14001 i EMAS de la Planta d'aprofitament energètic de biogàs del Garraf. L’empresa ha superat amb èxit l’auditoria externa efectuada per AENOR. Aquestes certificacions, reconegudes internacionalment, verifiquen la conformitat del Sistema de Gestió amb les diferents normes de referència en matèria de medi ambient.

Durant el darrer trimestre del 2018 i primer trimestre de 2019, el Departament de Gestió Ambiental i l'equip operatiu de planta han implementat una sèrie de canvis en els procediments interns de gestió, per tal d'adaptar el funcionament de la planta a la nova versió de la ISO 14001.

El gener de l’any passat, TERSA va assumir l’encàrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per gestionar la planta d’aprofitament energètic. Des de l’inici de l’encàrrec, TERSA ha centrat els seus esforços en portar a terme les millores tecnològiques i de gestió necessàries, per tal d’optimitzar al màxim la instal·lació i adaptar-la als estàndards ambientals i de qualitat de l'empresa. 

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu