Actualitat

LA PLANTA D'APROFITAMENT ENERGÈTIC DE BIOGÀS RENOVA LES CERTIFICACIONS ISO 14001 I EMAS

TERSA ha renovat la certificació ISO 14001 i EMAS de la Planta d'aprofitament energètic de biogàs del Garraf. L’empresa ha superat amb èxit l’auditoria externa efectuada per AENOR. Aquestes certificacions, reconegudes internacionalment, verifiquen la conformitat del Sistema de Gestió amb les diferents normes de referència en matèria de medi ambient.

Durant el darrer trimestre del 2018 i primer trimestre de 2019, el Departament de Gestió Ambiental i l'equip operatiu de planta han implementat una sèrie de canvis en els procediments interns de gestió, per tal d'adaptar el funcionament de la planta a la nova versió de la ISO 14001.

El gener de l’any passat, TERSA va assumir l’encàrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per gestionar la planta d’aprofitament energètic. Des de l’inici de l’encàrrec, TERSA ha centrat els seus esforços en portar a terme les millores tecnològiques i de gestió necessàries, per tal d’optimitzar al màxim la instal·lació i adaptar-la als estàndards ambientals i de qualitat de l'empresa. 

  • Compartir:

Últimes

02 de novembre 2021

Barcelona Energia rep un increment de consultes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

28 d’octubre 2021

Tret de sortida del projecte de millora contínua al CTRM

20 d’octubre 2021

Escoles + Sostenibles comença un nou curs amb l’alimentació sostenible com a fil conductor

01 d’octubre 2021

Actuació de millora a la Planta d’Aprofitament Energètic de Biogàs