Actualitat

BARCELONA ENERGIA ASSOLEIX LES 1.000 PERSONES USUÀRIES

La transició energètica ja és una obligació. Durant els últims anys estem assistint a un canvi de paradigma en el sector energètic: d’una banda, la lluita per fer front al canvi climàtic i combatre la pobresa energètica i, d’una altra, el treball per impulsar l’autoconsum i l’eficiència energètica.

Barcelona Energia (BE), la comercialitzadora pública d’energia renovable que opera a tota l’àrea metropolitana, ja forma part d’aquest pla d’acció, i ho fa adquirint un compromís amb les energies renovables, oferint un servei d’assessorament de proximitat a la ciutadania, promovent un consum responsable i incentivant la participació ciutadana dintre de la mateixa comercialitzadora.

El passat 1 de gener de 2019 BE va començar a donar servei als primers subministraments de l’àrea metropolitana de Barcelona, i durant aquest matí s’ha celebrat l’assoliment de les primeres 1.000 persones usuàries que confien en l’operador elèctric metropolità per gestionar la seva factura de la llum. De manera paral·lela, els assessors de Barcelona Energia han estat realitzant, de manera proactiva i gratuïta, diferents estudis d’optimització de potència i tarifa (focalitzada en la discriminació horària) que mostren un possible estalvi anual mig per usuari de 67€ i 38€ respectivament.

Els deu membres que actualment formen part de BE han celebrat la fita en l’entorn corporatiu i amb els seus seguidors de Facebook i Twiter. A més, aquest fet ha coincidit amb l’obertura del seu blog corporatiu dintre de la pàgina web www.barcelonaenergia.cat, on s’exposen diferents experiències d’algunes de les 1.000 persones usuàries que a dia d’avui formen la comunitat BE.

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu