Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

S’ARRENCA LA SEGONA LÍNIA DE COMBUSTIÓ A LA PVE

S’ha posat en marxa la segona línia de combustió a la Planta de Valorització Energètica (PVE), dins del marc de les operacions de manteniment. La setmana passada ja es va arrencar la primera línia i avui s’hi suma la segona, i des d’aquest matí ja s’introdueixen residus al forn.

Prèviament a l’arrencada, s’ha efectuat la revisió per certificar-ne el bon funcionament. Això es tradueix en l’execució d’una sèrie d’actuacions com la revisió de les vàlvules, la reparació del material refractari pertinent, la substitució dels tubs de caldera i la migració del sistema de control de depuració de gasos, entre d’altres.

La setmana que ve es posarà en marxa l’últim forn, de manera que es donarà per finalitzada l’aturada. Així doncs, a partir del dia 11 de juny la planta operarà de forma habitual i en la seva totalitat.

L’aturada de planta és una acció anual que es porta a terme per realitzar tasques de manteniment correctiu i preventiu, que només es poden executar en situació de parada general, per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris